Hladno jezero jače od hrabrog srca: Darko Vujošević izgubio život pokušavajući da pomogne porodici
Darko Vujošević, foto: Facebook

Teška tragedija na Skadarskom jezeru

Hladno jezero jače od hrabrog srca: Darko Vujošević izgubio život pokušavajući da pomogne porodici

Darko Vujošević iz Podgorice izgubio je život juče na Skadarskom jezeru pokušavajući da spasi tročlanu porodicu iz Podgorice od utopljenja.

Brodić na kojem je bilo devet osoba u nekoliko tura vraćao je vjernike koji su juče ujutro bili na liturgiji u Manastiru Vranjina.

U dva navrata čamac je prebacio putnike, a kada je prevozio treću grupu zahvatio ih je nalet olujnog vjetra sa kišom, a putnici su se iz prevrnutog plovila našli u uzburkanom kanalu Morače.

Trudnica Jana Kumburović, njen suprug Ratko i njihova dvanaestodišnja ćerka nisu uspjeli da se spasu iz talasa,a tragična sudbina zadesila je i njihovog prijatelja Darka, koji je pokušao da im pomogne.

Kada se čamac prevrnuo Darko se ubrzo domogao obale ali se vratio u nemirno jezero da pokuša da spasi tročlanu porodicu.

Nažalost, nije uspio. Hladno jezero je bilo jače od njegove hrabrosti i želje da pomogne.

Tijelo Jane Kumburović pronađeno je juče, a potraga za još tri osobe koje su juče nestale nastavljena je danas.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.