Pješak usmrćen na putu, vozač pobjegao sa lica mjesta
ilustracija

Nedaleko od Rume

Pješak usmrćen na putu, vozač pobjegao sa lica mjesta

Tijelo G. H. starog oko 50 godina pronađeno je kasno sinoć na lokalnom putu između mjesta Putinci i Donji Petrovci, nedaleko od Rume.

Policija je izašla na lice mjesta, gdje su konstatovane povrede na tijelu nastradalog. Prema nezvaničnim informacijama, pješak je usmrćen na putu, a vozač je pobjegao sa lica mjesta,piše Pink.rs.

Pored tijela primijećena je putna torba, dok su na kolovozu pronađeni staklići. U toku je pregled sa sigurnosnih kamera kako bi se identifikovalo vozilo i pronašao osumnjičeni.

Tijelo je odnijeto na obdukciju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.