Deponentima IBM banke isplaćena skoro polovina depozita
Invest Banka Montenegro

Tokom protekle nedjelje

Deponentima IBM banke isplaćena skoro polovina depozita

Tokom protekle nedjelje isplaćeno je 10,5 miliona eura garantovanih depozita za 453 deponenata Invest Banke Montenegro u stečaju, što predstavlja 47 odsto ukupne obaveze, saopštio je direktor Fonda za zaštiti depozita Predrag Marković.

Kako je kazao isplata garantovanih depozita, koja je počela 28. januara i obavlja se u poslovnim jedninicama NLB, Hipotekarne banke i Societe Generale banke u Podgorici, protiče bez zastoja i problema.

"Isplate su se odnosile uglavnom na deponente-rezidente, dok u ovoj nedjelji očekujemo povećan broj deponenata- nerezidenata. Banke su odlično organizovane, a tokom isplate nije bilo nijednog prigovora", kazao je Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.