Momak čekao djevojku na aerodromu, zbog poruke postao hit na tviteru: Priredio joj iznenađenje da će  u zemlju propasti od blama
Foto: Printscreen

Momak čekao djevojku na aerodromu, zbog poruke postao hit na tviteru: Priredio joj iznenađenje da će u zemlju propasti od blama

Otkriće da vas je partner prevario velika je trauma i udarac na ego svakoj osobi koja drži do sebe, ali svako se s tom spoznajom nosi na svoj način.

Jedan prevareni dečko uzeo je stvar u svoje ruke tako što je svoju djevojku koja je očito hvatala krivine javno osramotio.

Australijanac je na aerodromu čekao curu, a u rukama je držao veliki natpis: "Znam da si me prevarila!"

Jedna putnica je fotografisala ovu neobičnu scenu i fotografiju objavila na Tviteru. Međutim, nije poznato da je li poruka zbilja bila upućena djevojci u prestupu ili je sve bila samo neka interna šala, piše Kurir.rs.

Od kada je plasirana na ovu društvenu mrežu, objava je dobila više od 75.000 lajkova, a podijelilo je preko 24.000 tviteraša. Mnoge je zanimalo šta se dogodilo posle, dok je bilo i onih koji su uvjereni da je sve predstava za javnost.

"Legenda kaže da se ona nikad nije pojavila i da frajer i dan-danas na istom mjestu i  stoji s tim natpisom", neko se našalio na Tviteru.

"Možda je zbog sandala. Mislim da je zbog sandala, "Kad mu vidim sandale, i ja bih ga prevarila", samo su neki od komentara na račun nesrećnog mladića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.