Stanari zbog eksplozije uznemireni: Komšinicama staklo palo na glavu i lakše su povrijeđene
Foto: AA

Stanari zbog eksplozije uznemireni: Komšinicama staklo palo na glavu i lakše su povrijeđene

Jaka eksplozija dogodila se jutros oko 10 sati u centru Glavnog grada. U eksploziji je stradao Nikola Ćupić koji je bio u automobilu ispod kojeg je postavljena bomba.

Stanari zgrada u centru kažu da su im stakla na prozorima popucala od siline eksplozije.

''Stakla na sobi su nam popucala, imam osjećaj da mi je bubna opna oštećena''- kazala nam je jedna od stanarki zgrade ispred koje se eksplozija dogodila.

''Komšinicama je staklo palo na glavu i lakše su povrijeđene. Sreća pa mi djeca nijesu bila u toj sobi u trenutku eksplozije, ne smijem da pomislim šta bi u suprotnom bilo''- kaže ona i dodaje da su stanari doživjeli šok.

''Ovo je jedna mirna ulica, svi smo u šoku, ja lično se ne osjećam bezbjedno, ne smijem da izađem napolje''- kazala je ona.

Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.