Đeljošaj predvodi koaliciju albanskih partija
Nik Đeljošaj

Izbori u Tuzima

Đeljošaj predvodi koaliciju albanskih partija

Predsjednik Albanske alternative (AA) Nik Đeljošaj biće nosilac liste koalicije koju čine sve albanske partije, Albanska alternativa, Demokratski savez (DSA) i Demokratska unija Albanaca (DUA).

To je odlučeno na današnjoj sjednici opstinskog odbora AA u Tuzima.

“Njegov rad u prethodnom periodu na ostvarivanju opštine Tuzi i ostalih pitanja koja se tiču zaštite Albanaca Crnoj Gori, a pogotovo doprinos i zalaganje od raspisivanja izbora za opštinu Tuzi da okupi albanske partije u koaliciju, preporučuje ga da bude nosilac liste koalicije”, poručili su iz Albanske alternative.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.