Doktor ubio svoju djevojku tako što je stavio kokain na polni organ
Foto: RAS Srbija

Otkrilo se da ona nije jedina žrtva

Doktor ubio svoju djevojku tako što je stavio kokain na polni organ

Načelnik Klinike za plastičnu hirurgiju u Halberštatu (Njemačka) osuđen je na devet godina zatvora nakon što je prouzrokovao smrt žene koja se predozirala kokainom na njegovom polnom organu.

Andreas Niderbihler je tokom seksualnih odnosa sa čak četiri žene krišom utrljavao kokain u kožu polnog organa, a tridesetosomogišnja Ivon M. se predozirala i umrla.

Pored izricanja zatvorske kazne, naloženo je da ostalim žrtvama plati odštetu.

Kada je Niderbihler jula 2016. godine, kao stručnjak za plastičnu, estetsku i hirurgiju šake, preuzeo funkciju načelnika klinike, dočekan je sa oduševljenjem, jer je "izuzetan stručnjak".

Tada, međutim, niko nije slutio šta radi iza zatvorenih vrata. Iako nije postojala namjera za ubistvo (odmah je pozvao hitnu pomoć i pokušao da reanimira žrtvu), kao ljekar je trebalo da procijeni da je doza previsoka, ocijenio je sudija.

Pored izdržavanja zatvorske kazne, 43-godišnji ljekar biće upućen na liječenje zavisnosti od kokaina, piše "RTL".

Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.