Crnogorski kandidati za Eurosong: Poslušajte pjesme za Monteviziju 2019.
Foto:infenetwork.net

Glasajte za svog favorita i osvojite put u Izarel

Crnogorski kandidati za Eurosong: Poslušajte pjesme za Monteviziju 2019.

Montevizija, na kojoj će biti izabran crnogorski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, održaće se 9. februara, a danas su predstavljene numere svih pet izvođača koji će se boriti za odlazak u Izrael.

Monteviziju će otvoriti grupa D mol, druga će nastupiti Andrea Demirović, treća će pjevati Monika Knezović, četvrta Ivana Popović Martinović, dok će se publici posljednja predstaviti Nina Petković.

Poslušajte učesnike ovogodišnje Montevizije:

Najsrećniji gledalac Montevizije, koja će biti održana 9. februara u 21 sat, imaće priliku da otputuje u Izrael. Montevizija će biti emitovana uživo na programima Radija i Televizije Crne Gore, te na posebnom kanalu u HD rezoluciji.

Učešće u nagradnoj igri stiče glasanjem za favorita putem SMS poruke, koja će koštati 60 centi sa obračunatim PDV-om.

Svaki gledalac koji glasa na Monteviziji dobiće povratnu informaciju s kodom, koji će biti izvučen ručno.

"Nagrada je put u Izrael za dvije osobe, pet dana sa ulaznicama za Eurosong. Spektakularna nagrada koju niko iz regiona do sada nije organizovao", pojasnio je urednik Montevizije Ivan Maksimović.

Izvor:rtcg.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.