Serija B: Meč prekinut nakon 5 sekundi, fudbaler se onesvijestio nakon sudara
Foto:Screenshot

Serija B: Meč prekinut nakon 5 sekundi, fudbaler se onesvijestio nakon sudara

Utakmica italijanske Serie B između Lećea i Askolija prekinuta je nakon svega pet sekundi, a zatim i otkazana, zbog ozbiljne povrede glave domaćeg fudbalera, 31-godišnjeg Manuela Skavonea.

Skavone, koji je posuđen igrač od Parme, u subotnjem susretu sudario se u vazdušnom duelu s Đakomom Beretom, napadačem Askolija, nakon čega je nezgodno pao na glavu.

Iz Lećea su saopštili da je Skavoneu ukazana hitna medicinska pomoć na terenu, nakon čega mu je vraćena svijest, a da je zatim odvezen u bolnicu.

Utakmica je kasnije otkazana, a novi termin odigravanja biće poznat naknadno.

Iz bolnice "Vito Fazzi" u Lećeu rekli su da je Skavoni izvan životne opasnosti.

Navodi se da je njegovo zdravstveno stanje dobro i da su izvršili nekoliko testiranja koja su bila negativna i da će biti zadržan u bolnici pod ljekarskim nadzorom 24 sata.

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.