Evo kako da na lak način odledite šoferšajbnu (VIDEO)
Screenshot/facebook

Preko milion pregleda

Evo kako da na lak način odledite šoferšajbnu (VIDEO)

Ukoliko nemate taj luksuz da parkirate automobil u garaži, mnoga zimska jutra započećete struganjem leda sa vjetrobranskog stakla.

Iako većina vozača tanak sloj leda koji se tokom hladnih zimskih noći stvara na vjetrobranskom staklu uklanja strugačem na led, zahvaljujući društvenim mrežama svake godine saznajemo za nove, elegantnije metode.

Jednu od njih "otkrio" nam je Denijel Haris iz Velike Britanije. On je u plastičnu kesicu za zamrzivač sipao toplu vodu, a zatim je kesicom lagano prelazio preko djelova šoferšajbne koji bi se istog trenutka odleđivali. 

Inače, njegov video na Fejsbuku podijeljen je više od 23.000 puta, a prikupio je i 19.000 komentara. Video ima više miliona pregleda.

"Vruća voda u kesici - i imate odleđivač, a grije i ruke. Radi odlično i brzo", napisao je Danijel u svojoj objavi i dodao da se zaista radi o ledu na vjetrobranskom staklu, a ne o rosi.

Mnogi su u komentarima potvrdili da su i sami probali ovu metodu i da djeluje, piše Dejli Mejl.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.