Gvaido izjavio da snage reda prijete njegovoj porodici
Foto: Rojters

Ukoliko im se nešto desi kriv će biti Nikolas Maduro

Gvaido izjavio da snage reda prijete njegovoj porodici

Samoproglašeni predsjednik Venecuele Huan Gvaido upozorio je da snage reda prijete njegovoj porodici i dodao da je da će, ukoliko mu se nešto dogodi, odgovoran biti predsjednik Nikolas Maduro.

"Specijalne snage policije FAES su kod mene u kući doma i pitaju gdje je moja supruga. U ovom trenutku diktatura misli da će nas može zastrašiti", rekao je vođa opozicije u govoru u Karakasu.

Huan Gvaido je izjavio da se njegova 20-mjesečna ćerka nalazi u njihovom domu i da će ukoliko joj se nešto dogodi snage reda biti odgovorne.

Gvaido (35) je rekao da sa skupa odlazi kući i pozvao je diplomate, zastupnike i druge simpatizere koji su došli na skup da ga otprate i vide šta želi FAES.

Huan Gvaido koji se 23. januara proglasio privremenim predsjednikom izložio je u četvrtak svoj plan izlaska zemlje iz krize, zbog koje su milioni Venecuelaca emigrirali. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.