OO DPS Budva: Demokrate se zaigrale
OO DPS Budva

OO DPS Budva: Demokrate se zaigrale

Na jednu u nizu notornih neistina bjegunca koji se potpisuje kao DK, a vezano za vlasništvo nad parcelom na Jadranskom sajmu, nepromišljeno je reagovala filijala promo partije u Budvi, kazali su iz OO DPS Budva.

"Naime, da su samo malo sačekali sa saopštenjem, pročitali bi demante ove neistine koji su medijima dostavili pravi vlasnici nekretnine, pa bi shvatili koliko je besmisleno da se ovim povodom javljaju", naveli su iz DPS-a.

Dodajući, da su samo malo razmislili prije nego što su objavili ovaj bumerang, prisjetili bi se da upravo oni i njihovi najviši funkcioneri, još uvijek duguju javnosti istinu o tome da li su i koliko novca tražili svom dojučerašnjem aktivisti za nezakonito ucrtavanje.

"Da li zbog depresije usljed gubitka funkcije predsjednika Opštine, ili svjesni nezadovoljstva građana protraćenim polumandatom, budvanski demagozi ovih dana imaju neodoljivu potrebu za javnim nastupom, pa "šta košta da košta", pitaju iz OO DPS Budva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.