Krivična protiv zaposlene u Upravi za nekretnine: Falsifikovala službenu ispravu
ilustracija

Krivična protiv zaposlene u Upravi za nekretnine: Falsifikovala službenu ispravu

Policijski službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru protiv Ž.S. (54) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja u vezi sa krivičnim djelom falsifikovanje službene isprave.

Naime, službenici Odsjeka su protiv Ž.S. podnijeli navedenu krivičnu prijavu zbog sumnje da je u svojstvu zaposlene u Upravi za nekretnine – PJ Bar počinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja u vezi sa krivičnim djelom falsifikovanje službene isprave.

"Sumnja se da je Ž.S. počinila krivično djelo na način što je u svojstvu službenog lica, ovlašćenog za vođenje upravnog postupka i donošenje rješenja, protivpravno iskoristila službeni položaj i ovlašćenja, neistinitu službenu ispravu upotrijebila u službi kao da je istinita i na bazi toga donijela rješenje čime je prouzrokovana šteta po budžet Crne Gore čiji se iznos utvrđuje.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.