Snijeg u Njemačkoj: Otkazani letovi, saobraćajne nesreće i zarobljena vozila
Foto: Anadolija

Snijeg u Njemačkoj: Otkazani letovi, saobraćajne nesreće i zarobljena vozila

Zbog snježnih padavina u Njemačkoj su otkazani letovi, zbog poledice zabilježene su saobraćajne nesreće, a neka vozila ostala su zarobljena na cesti.

Od jutarnjih sati na aerodromu Keln-Bon otkazani su neki letovi, a zabilježen je i veliki broj kašnjenja. 

U nekim njemačkim gradovima, prvenstveno u pokrajini Sjeverna Rajna - Vestfalija, otkazane su i vožnje brzim vozom. 

2019013123469098541229249Web

Foto:AA

Zbog poledice na šinama otkazane su i pojedine vožnje tramvajem. Zbog jakog snijega i veliki broj vozila ostao je zarobljen na cesti. 

Posebno u većim njemačkim gradovima usporeno je saobraćanje vozila.

Iz njemačkog Meteorološkog zavoda saopšteno je da će loši vremenski uslovi trajati i narednih dana. Temperatura vazduha u zemlji se spušta i ispod nule, a najviša dnevna se kreće između jedan i tri stepena Celzijusa. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.