Incident na brodu: Pomorac sa Cetinja nožem napao sunarodnike
MSC Marta

Jedan teže povrijeđen i evakuisan sa broda

Incident na brodu: Pomorac sa Cetinja nožem napao sunarodnike

Dvojica crnogorskih pomoraca lakše su, a jedan teže povrijeđen u incidentu koji se u srijedu dogodio na brodu za prevoz kontejnera „MSC Marta“ na pučini Atlantika, javio je portal Vijesti.

Trojicu Crnogoraca je nakon svađe napao i nožem povrijedio njihov sunarodnik, Danilo Adžić sa Cetinja – mornar na „MSC Marti“.

U tom incidentu A.D. i Đ.S. - mehaničar i fiter na brodu, zadobili su lake tjelesne povrede, dok je brodski kuvar iz Herceg Novog teže povrijeđen, navode Vijesti.

Zbog težine povreda hitno je evakuisan sa broda koji plovi Atlantikom, između luka Kusedo u Dominikanskoj Republici i Santos u Brazilu helikopterom sa medicinskim timom koji je preuzeo ranjenika i prevezao ga do najbliže bolnice na kopnu.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", ljekari su povrijeđenom pomorcu uspjeli spasiti život i on nije više kritično životno ugrožen.

Ostatak posade broda među kojoj ima još naših pomoraca, uspio je savladati napadača Adžića koji je potom izolovan i zatvoren.

Adžić će, prema informacijama Vijesti, biti predat brazilskoj policiji koja će protiv njega pokrenuti kriminalističku istragu.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.