Knežević: Nisam finansirao Demokratski front
Foto:Screenshot

Knežević: Nisam finansirao Demokratski front

Odbjegli predsjednik Atlas grupe Duško Knežević kazao je za Al Džaziru da nikada nije finansirao opozicioni Demokratski Front.

Odgovarajući na pitanje novinara da li je ikada finansirao taj opozicioni savez ili na bilo koji način učestvovao u pokušaju državnog udara 2016te, Knežević je kazao:

"Ne nikada nisam učestvovao u tome jer sam finansirao  Đukanovića i gradonačelnika što sam pokazao na snimku. Za svake izbore sam davao milionske iznose", rekao je Knežević Al Džaziri.

On je ponovio optužbe da je na djelu pokušaj otimanja njegove imovine.

Đukanović vratio dug

Kneževićeva Atlas grupa je juče saopštila da  je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, vratio dug Atlas banci od 16,358,86 eura, po osnovu korišćenja VIP kartice čije troškove nije pokrivao.

"Đukanović je dug platio Atlas banci, a pošto je dug pokriven u februaru 2017. godine tako što su ga Atlas banci platile druge kompanije iz sistema Atlas Grupe, novac je danas prebačen na kompaniju Atlas invest DOO", stoji u saopštenju. Dodali su i da ga neće tužiti za kamatu ali "i da će morati da pokrije gubitke zbog ukupne štete koju je, preko svojih poslušnika i saučesnika u Specijalnom državnom tužulaštvu, Privrednom sudu i Centralnoj banci nanio Atlas banci, IBM banci i ukupno Atlas Grupi, kao i hiljadama deponenata i klijenata naših banaka". 

Knežević se danas u novoj objavi na društvenoj mreži Instagram zahvalio Đukanoviću zbog toga što je vratio dug Atlas banci od 15 hiljada eura i upitao kada misli da mu vrati svih 250 miliona eura.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.