Medojević: DF da organizuje proteste, pitomci Vijesti i ambasada da uđu u Vladu
Nebojša Medojević

Medojević: DF da organizuje proteste, pitomci Vijesti i ambasada da uđu u Vladu

Iako je na Predsjedništvu DF-a glasao za zaključke koji uključuju potencijalnu organizaciju protesta, lider PZP Nebojša Medojević je na Fejsbuku nekoliko sati ranije, prije sjednice najvećeg organa DF-a, kazao da za ,,proteste treba sačekati pravi trenutak“ i optužio dio opozicije i vlasnika privatnog medijskog koncerna Vijesti da namjerno potenciraju tu priču.

"Prošli put rezultat naših protesta je bio da je ostatak opozicije pod kontrolom ambasada i vlasnika Vijesti ladno ušao u Vladu Đukanovića. Sad ista ekipa planira da DF organizuje proteste i da pomogne Dušku Markoviću u sukobu sa Đukanovićem. I da opet predstavnici vlasnika Vijesti i pitomci ambasada uđu u Vladu", napisao je Medojević u svom postu na Fejsbuku komentarišući mogućnost održavanja protesta.

Prema njegovim riječima, DF će organizovati proteste sa ciljem smjene režima i stvaranja uslova za fer izbore, ali i dodao da su ,,za to neophodni određeni logistički i politički uslovi i pravi trenutak“.

"DF treba da organizuje proteste, a pravi lider Ure Žarko Rakčević treba da kupi u bescijenje Institut ,,Simo Milošević“. Imovinu vrijednu minimum 200 miliona eura za 10 miliona eura. Odluku treba da donese drug sa bazena Željka Ivanovića" napisao je Medojević, piše Pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.