Ženi se Rafael Nadal: Budući mladenci odabrali mjesto gdje će se jedno drugom zakleti na vječnu ljubav (FOTO)
Rafael i Marija, foto: Profimedia

Poslije 14 godina zabavljanja sa Marijom

Ženi se Rafael Nadal: Budući mladenci odabrali mjesto gdje će se jedno drugom zakleti na vječnu ljubav (FOTO)

Posle 14 godina zabavljanja sa Marijom Fransiskom Pereljo, španski teniser Rafael Nadal odlučio je da ove jeseni svoju vezu kruniše brakom na Majorki, piše španski magazin „Helo“.

Magazin Helo piše da se španski teniser vjerio sa Marijom Pereljo u maju prošle godine, tokom romantičnog putovanja u Rim. Posle osam mjeseci, teniser je riješio da radosnu vijest podijeli sa javnošću.

Rafa je ranije nagovijestio za Helo da bi volio da ima djecu sa Marijom.

„Želim da oformim porodicu. Volim djecu i volio bih da moja djeca rade ono što žele“, rekao je tada Nadal.

Mariju obično možemo da vidimo na tribinama u završnoj fazi većine turnira, ali pored podrške koju daje svom budućem mužu, ona stoji i iza mnogih projekata fondacije „Rafa Nadal“, gdje i radi.

Početak godine bio je veoma napet za španskog tenisera, koji je ovog vikenda završio Australijan open na drugom mjestu. Iako je do finala stigao bez izgubljenog seta, u finalu je izgubio od Novaka Đokovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

RTs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.