Društvo Lovćen: Državni organi da zaštite Đukanovića i članove Vlade
Crnogorsko društvo Lovčen

Društvo Lovćen: Državni organi da zaštite Đukanovića i članove Vlade

Crnogorsko društvo "Lovćen" iz Lovćenca najoštrije je osudilo, kako navode, rijaliti program u režiji Duška Kneževića, kojim su građani, kako Crne Gore tako i njene dijaspore, u posljednje vrijeme izloženi putem medija i društvenih mreža.

„Svaka demokratski uređena država, što je po nama svakako Crna Gora, ima institucije koje imaju nadležnost za utvrđivanje nečije odgovornosti, zato je prosto nedopustivo i neshvatljivo da se na najbrutalniji i najprljaviji način, koji nije svojstven crnogorskom nacionalnom biću, vodi diskreditacija kako institucija tako i legitimno na izborima izabranih predstavnika Crne Gore“, kazali su iz pomenutog društva.

Crnogorsko društvo "Lovćen" pozvalo je nadležne organe Crne Gore da se stave u zaštitu države, predsjednika Mila Đukanovića i članova Vlade.

„Plašimo se da su po srijedi mnogo ozbiljnije zle namjere Kneževića i njegovih nalogodavaca“, zaključeno je u saopštenju, prenosi Antena M.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.