DF: Neophodno jedinstvo opozicije, podržaćemo inicijative SDPa, Demokrata u Ure
ilustracija

DF: Neophodno jedinstvo opozicije, podržaćemo inicijative SDPa, Demokrata u Ure

Predsjedništvo Demokratskog fronta na danas održanoj sjednici konstatovalo je dramatičnost društveno političke situacije i ubrzano rušenje institucija sistema nakon afere „ Koverta“.

Iz tog opozicionog saveza je ocijenjeno da je neophodno akciono jedinstvo opozicije oko svih institucionalnih i vaninstitucionalnih incijativa i ono što građani očekuju od opozicije.

"Predsjedništvo DF- a  je spremno podržati inicijativu SDP-a o zakazivanju vanredne sjednice Skupštine, ali i inicijativu o organizovanju opozicionih građanskih protesta na koje ovih dana poziva koalicija Ure i Demokrata „Za 21. vijek“. Takođe, Predsjedništvo DF-a najavljuje i očekuje podršku za svoje inicijative koje će biti bazirane na ustavnim određenjima a mogu doprinijeti razrešenju novonastale krize. Između ostalog, već danas će lideri DF-a zatražiti razgovor sa amabasadorom EU u Crnoj Gori Aviom Oravom kako bi razmijenili argumente i čuli jasan stav međunarodne zajednice o slučaju „ Koverta“.", saopšteno je iz DFa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.