Kako da isključite opciju koja vas prisluškuje
ilustracija

Kako da isključite opciju koja vas prisluškuje

Apple je onemogućio grupne FaceTime pozive svim korisnicima, koji imaju iOS 12 (iPhone, iPad i iPod) ili macOS (računari), jer ta opcija ima mogućnost da ih prisluškuje, a isto biste trebali da učinite i vi, na svojim FaceTime nalozima.

Kompanija iz Kupertina će zakrpu i popravak baga izdati do 3. februara, a do tada pratite ove korake da isključite FaceTime na iPhone uređajima,.

Kako da isključite iPhone FaceTime za iOS 12 i noviji:

- Aktivirajte Settings aplikaciju
- Pronađite FaceTime opciju
- Uđite unutra i pomjerite klizač da isključite FaceTime.

Kad primijenite zakrpu, koja će vam biti isporučena putem mreže, opet uključite FaceTime i koristite uslugu najnormalnije, piše Mondo.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.