Tuča Bjelopoljaca u centru grada, povod sukob od ranije
ilustracija

Tuča Bjelopoljaca u centru grada, povod sukob od ranije

Juče oko 12.30h u centru Bijelog Polja došlo je do fizičkog obračuna između Gorana Nišavića(55) i deset godina mlađeg Nenada Rakočevića, oba iz Bijelog Polja.

Do susreta Rakočevića i Nišavića, zaposlenog kao radnik obezbjeđenja Atlas banke koja se nalazi u neposrednoj blizini, došlo je ulici Tršovoj. Nakon kraće prepirke, prema riječima očevidaca, došlo je do tuče.

Kako je policiji ispričao Rakočević, kojoj se sam prijavio policiji nakon incidenta, on je na ulici zaustavljen od strane Nišavića koji mu je zadao dva udarca pesnicom u glavu nakon čega mu je u samoodbrani uzvratio.

Nišaviću su u Urgentnom bloku bjelopoljske bolnice konstatovane teške tjelesne povrede prelom prstiju lijeve šake i lakše povrede glave u vidu krvnih podliva.

Nišavić je ispričao da je ruku povrijedio pri padu nakon guranja, dok Rakočević tvrdi da je Nišavić povrijedio ruku pri udarcu u glavu koji je zadao njemu.

Rakočeviću su ljekari bjelopoljske bolnice konstatovali lakše povrede u vidu oguljotina, ogrebotina i modrica u predjelu lica.

Prema nezvaničnim informacijama Kodexa, povod za tuču je sukob koji su dvojica Bjelopoljaca imali prije više od pola godine u jednom ugostiteljskom objektu kada je takođe došlo do fizičkog kontakta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.