Počele pripreme u Igalu za Čolin koncert
Pripreme za Čolin koncert, foto: Radio Jadran

Praznik mimoze

Počele pripreme u Igalu za Čolin koncert

Čast da otvori jubilarni 50. Praznik mimoze u Herceg Novom pripala je jednoj od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda – Zdravku Čoliću.

Koncert je zakazan za petak, 1. februara. Podgorička firma Studio Dragutinović zadužena je za opremanje muzičke bine i ozvučenja.

Poznato je da popularni Čola nastupa na velikim binama, pa će i ova, čije je montiranje danas započeto na platou kod hotela Igalo, biti velikih gabarita.

Kako su za Radio Jadran kazali iz tehničke službe Herceg festa, bina će biti dimenzija 20x12m, odnosno 250m² sa oko 130m² led ekrana, sa velikim brojem šarenih reflektora i oko 150 kilovata ozvučenja. Binu će sa Zdravkom Čolićem dijeliti 13 članova benda.

Koncertu legendarnog sarajevskog pjevača, koji je prvi javni nastup imao 1967. godine u Bijeloj, prethodiće nastup bubnjara Dragoljuba Đuričića i Balkanske lavine.

IMG9041

Zdravko Čolić

Program na platou hotela Igalo u petak počeće u 18 časova nastupima DJ-eva i uličnih performera. Organizatori Praznika mimoze planiraju i karnevalsku povorku, koja će u 19:30 krenuti od Trga Nikole Đurkovića Njegoševom ulicom prema Igalu.

U ovom momentu nije zahvalno govoriti šta u slučaju jače kiše, ali i o tome u Direkciji festivala razmišljaju. Ukoliko posluži vrijeme, na otvaranju “Mimoze” i koncertu Zdravka Čolića, moglo bi, kako očekuju, biti oko 15 hiljada posjetilaca.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.