Da biste probali ovo jelo moraćete prvo da potpišete ovaj dokument (VIDEO)
Foto: Screenshot

Da biste probali ovo jelo moraćete prvo da potpišete ovaj dokument (VIDEO)

Jedan od omiljenih lanaca brze hrane u Velikoj Britaniji predstavio je novo jelo koje je namijenjeno samo najhrabrijima.

Štaviše, prije nego što ga probate moraćete da potpišete zakonsku napomenu u kojoj se navodi da proizvod jedete na sopstvenu odgovornost.

Lanac brze hrane „Millers fiš end čips“ u sjevernom Jorkširu predstavio je novo jelo u svom jelovniku: vatrenu ribu u tijestu od deset začina. 

Iako su otac i sin već četvrta generacija koja vodi restoran i proglašeni su lancem brze hrane az 2018. godinu, Nik i Dejvid nisu bili mirni dok nisu testirali novi kulinarski pravac. 

“Stalno se trudimo da budemo kreativni, da istražimo nove ideje o kojima će se pričati. Bez obzira na naše eksperimente, mi i dalje promovišemo morsku hranu bez obzira na način na koji je pripremamo“, rekao je Nik za „Lounli planet“. 

U novom obroku nazvanom „Fire Eater Fish & Chips“ obroku nalaze se čili začini i najljući djelovi sušenih papričica. Štaviše, konzumenti moraju potpisati zakonsku napomenu u kojoj se odriču tužbe protiv Milerovih u slučaju da nešto pođe po zlu. 

Obrok košta 6,5 funti, a do sada nije bilo zamjerki.

B92

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.