Pljevljak zaposlen na kruzeru skočio u okean, okončana potraga
Foto:Facebook

Pljevljak zaposlen na kruzeru skočio u okean, okončana potraga

Državljanin Crne Gore Enis Mehić (26) rođen u Pljevljima, koji je radio za američku kompaniju "Royal Caribbean" sa sjedištem u Majamiju na kruzeru Majesty of the seas, 24. janaura je, navodno, skočio sa palube u okean i od tad mu se gubi svaki trag.

Kruzer je u trenutku nestanka mladića bio na Bahamima, u glavnom gradu Nasau i ostrvu Koko Kej.

Nakon potrage, 24 sata kasnije donijeta je odluka da se ista prekine. Kako je ustanovila komisija tamošnjih vlasti da je nemoguće da neko bude živ posle tog vremena.

Kako je objavljeno, jedina preostala mogućnost da se opet pokrene potrage je da se preko crnogorske ambasade kontaktiraju tamošnje vlasti.

Porodica moli sve nadležne i one koji mogu da pomognu u ovom slučaju da se to učini i da kontaktirju nekoga iz te ustanove.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.