Berane: Srednjoškolcima donirani dresovi za školska takmičenja
Foto:Opština Berane

Berane: Srednjoškolcima donirani dresovi za školska takmičenja

U organizaciji Opštine Berane i resornog sekretarijata za sport, srednjim školama sa područja opštine uručena je vrijedna donacija u sportskoj opremi, četiri garniture dresova za školska takmičenja.

Donacije učenicima i kolektivima škola uručili su Goran Folić, sekretar za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO, i Vladimir Asanović, savjetnik za školski sport.

 Folić je tom prilikom istakao da je ulaganje u podizanje kvaliteta nastavnog procesa jedan od prioriteta kojim se vodi Opština Berane.

"Mi ćemo kao lokalna uprava, odnosno u ovom slučaju resorni sekretarijat za sport, uložiti maksimalne napore da školska sportska društva, koja su u obavezi da formiraju sve škole, na neki način budu platforma za talentovanu djecu a istovremeno i da daju podstrek djeci i mladima da se u što većem broju uključe u program školskog sporta", kazao je sekretar i uputio poziv osnovnim školama sa područja naše opštine da podnesu zahtjev sekretarijatu radi obezbjeđivanja vrijedne sportske opreme i za njihove učenike.

Oprema je donirana Gimnaziji „Panto Mališić“; Srednjoj medicinskoj školi „Dr Branko Zogović“;Srednjoj stručnoj školi i Srednjoj stručnoj školi „Vukadin Vukadinović“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.