Mareju ugrađen metalni kuk: Nadam se da je ovo kraj mojim bolovima(FOTO)
Endi Marej, foto: Instagram

Mareju ugrađen metalni kuk: Nadam se da je ovo kraj mojim bolovima(FOTO)

Britanski teniser Endi Marej saopštio je danas da je podvrgnut operaciji kuka.

Marej je naveo da je zahvat juče obavljen u Londonu,prenosi Beta.

- Sada imam metalni kuk. Osjećam se izmučeno, ali nadam se da će ovo biti kraj mojim bolovima - naveo je Marej na društvenim mrežama.

Na fotografiji iz bolničkog kreveta 31-godišnji Marej je nasmejan, a objavio je i rendgenski snimak.

Marej je prošlog januara operisao kuk, ali posle oporavka nije mnogo igrao.

Trostruki grend slem šampion je na Australijan openu najavio da će ove godine završiti karijeru. On je tada rekao da bi volio da se od tenisa oprosti na Vimbldonu, ali da nije siguran da li će izdržati do ljeta.

Marej je i pored velikih problema igrao u Melburnu i u prvom kolu izgubio posle pet setova od Španca Roberta Bautiste Aguta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Andy Murray (@andymurray) дана

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.