Odron na pruzi Mojkovac-Kolašin, voz stajao dva sata
Foto: Ilustracija

Oštećeni vagon i lokomotiva

Odron na pruzi Mojkovac-Kolašin, voz stajao dva sata

Međunarodni brzi voz koji saobraća na relaciji Beograd – Bar danas je u 17:20 na dijelu pruge između Mojkovca i Trebaljeva naletio na kamen koji se odronio na prugu usljed veoma loših vremenskih uslova i velike količine padavina, pa je zbog toga saobraćaj bio u prekidu do 20 sati, navedeno je u zajedničkom saopštenju ŽPCG i ŽICG.

''Iz ovog razloga došlo je do manjeg oštećenja lokomotive i vagona, te je saobraćaj na ovoj relaciji prekinut. Zajednička komisija Željezničkog prevoza Crne Gore i Željezničke infrastrukture Crne Gore izašla je na lice mjesta i konstatovala uzrok vanrednog događaja. Zbog bezbjednosti saobraćaja, lokomotiva je zamijenjena i Komisija za isljeđenje vanrednih događaja obišla je lice mjesta'', navodi su iz ŽPCG I ŽICG.

Kako su naveli, oko 20 sati voz je nastavio put za Bar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.