Apelacioni sud odbio žalbe: Nema ukidanja pritvora za Miloševića i bivše čelnike Atlas banke
Velibor Milošević

Apelacioni sud odbio žalbe: Nema ukidanja pritvora za Miloševića i bivše čelnike Atlas banke

Apelacioni sud Crne Gore odbio je žalbe bivšeg viceguvernera Centralne banke Velibora Miloševića, i bivših rukovodioca Atlas banke Đorđa Đurđića, Elvira Kalamperovića i Miodraga Kneževića. Oni će i dalje ostati u pritvoru.

"Apelacioni sud Crne Gore je, odlučujući o žalbama branilaca okrivljenih V.M., Đ.Đ., E.K. i M.K., izjavljenih na rješenje Višeg suda u Podgorici Kvs.br.39/19 od 24.01.2019.godine,  donio rješenje Kvsž.br.19/2019 kojim se žalbe odbijaju kao neosnovane", navodi se u saopštenju suda.

Predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević, za kojim je raspisana nacionalna potjernica, tvrdi da mu je bivši viceguverner Milošević sugerisao da podmiti kontrolore koji su provjeravali zakonitost poslovanja njegove banke.

Ostali su osumnjičeni da su članovi kriminalne organizacije, za čijeg je šefa označen Duško Knežević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.