Bar: Rasvijetljeno paljenje vozila počinjeno u novembru 2018. godine
ilustracija

Krivična prijava protiv osumnjičenog

Bar: Rasvijetljeno paljenje vozila počinjeno u novembru 2018. godine

Barska policija je, nakon preduzetih operativnih aktivnosti i izvršenih vještačenja, identifikovala lice osumnjičeno da je početkom novembra 2018. godine zapalilo vozilo u Baru.

Naime, postupajući po prijavi oštećenog D.R.iz Bara da mu je 3. novembra 2018. godine ispred porodične kuće u Baru zapaljeno pmv marke „VW Golf V“, policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj.

"Tom prilikom su izuzeti tragovi  koji su bili predmet vještačenja. Preduzete su operativne mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja.

Nakon sveukupno sprovedenih aktivnosti, policijski službenici su došli do sumnje da je predmetno vozilo zapalio D.J.", saopšteno je iz Uprave policije.

Barska policija je protiv osumnjičenog podnijela krivičnu prijavu državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.