Rekordna zaplena u Turskoj: U šleperu otkrivena tona ipo čistog heroina (VIDEO)
Foto:Anadolija

Rekordna zaplena u Turskoj: U šleperu otkrivena tona ipo čistog heroina (VIDEO)

Policija je proteklog vikenda na istoku Turske zaplijenila rekordnih 1,5 tona heroina.

Kabinet guvernera u provinciji Erzurum saopštio je kako je policija izvela uspješnu operaciju i u jednom šleperu zaplijenila ukupno1.535 kilograma čistog heroina.

Droga je bila upakovana u 17 vreća skrivenih među mramorne ploče koje je šleper prevozio iz Irana ka Istanbulu, javlja turska novinska agencija Anadolija.

2019012823463775141148887Web

Foto:Anadolija 

U saopštenju se navodi da je to bila najveća količina zaplijenjenog heroina u jednoj policijskoj akciji u modernoj istoriji Republike Turske.

Uhapšeni su vozač kamiona i još tri osumnjičene osobe koje su u Istanbulu čekale pošiljku.

U posljednjim izvještaju Ministarstvo unutrašnjih poslova Turske je saopštilo da je policija u toj zemlji tokom prošle godine zaplijenila ukupno 17,3 tone droge i uhapsila najmanje 1.500 osoba koje se sumnjiče za krijumčarenje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.