Nikšić: Sudar voza i putničkog automobila, prolazio pored spuštene rampe (FOTO)
Foto: Facebook

Vozač lakše povrijeđen

Nikšić: Sudar voza i putničkog automobila, prolazio pored spuštene rampe (FOTO)

Danas je oko 14:00h vozač putničkog automobila prelazio preko pružnog prelaza sa spuštenom rampom na pružnom prelazu u mjestu Kličevo kod Nikšića, čime je izazvao sudar sa lokalnim putničkim vozom koji je saobraćao na relaciji Podgorica – Nikšić.

"Prema našim saznanjima, vozač automobila je povrijeđen i ukazana mu je ljekarska pomoć, ali je van životne opasnosti. Ovaj vanredni događaj izazvao je prekid željezničkog saobraćaja na relaciji Podgorica – Nikšić, odnosno, otkazivanje voza iz Nikšića do Podgorice sa polaskom u 14:12h. Saobraćaj je ponovo uspostavljen u 15:35h kada je završen uviđaj od strane policije i tužilaštva. Načinjena šteta na elektromotornom vozu će se naknadno utvrditi od strane stručnih komisija", kazali su iz Željezničkog prevoza Crne Gore.

Iz Željezničkiog prevoza Crne Gore upozoravaju vozače drumskih vozila da strogo poštuju pravila na pružnim prelazima na kojima voz ima prvenstvo prolaza, a pogotovo kao i u ovom slučaju gdje je nesavjesni vozač pokušao da pređe preko pružnog prelaza sa spuštenom rampom, čime je ugrozio bezbjednost i živote svih učesnika u saobraćaju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.