Ovako se najbrže osloboditi virusa koji u ovom periodu godine ne miruju!
Foto: Ilustracija

Ovako se najbrže osloboditi virusa koji u ovom periodu godine ne miruju!

Biljke su najčešći lijek izbora za viruse koji u ovom periodu godine ne miruju.

Začepljen nos, peckanje u grlu, suvi kašalj i temperatura, najčešći su simptomi koji muče većinu, uvodeći ih u čudno bolesno stanje za koje doktori klasične medicine obično govore da "spontano prolazi". 

To tvrde i pristalice tradicionalne medicine, ali i nude određene, u narodu provjerene recepture, za brži izlazak iz mreže virusa.

Bijeli luk je izuzetno zdrav, djeluje kao prirodni antibiotik i uspješno smiruje noćni kašalj.

Ko ne može da ga podnese zbog specifičnog mirisa, može da ga skuva, a zatim popije vodu u kojoj se kuvao, a čenove pojede.

U apotekama, bijeli luk može da se kupi i u kapsulama.

Čaj od sleza preporučuju za suvu sluzokožu grla i disajnih puteva, jer smiruje nagon za kašljem, ublažava njegove simptome i olakšava disanje. Dobar je i protiv suvog kašlja, a bez problema mogu da ga piju trudnice i djeca.

Med djeluje antibakterijski, a najbolje je da ga pijete rastopljen u mlijeku i čaju.

Novosti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.