BG:Nakon što je smješten u luksuzni hotel,Džoni Dep imao je nekoliko zahtjeva
Džoni Dep

Svi potpisali ugovor o privatnosti

BG:Nakon što je smješten u luksuzni hotel,Džoni Dep imao je nekoliko zahtjeva

Holivudska zvijezda Džoni Dep stigao je u Beograd gdje je odsjeo u penthausu luksuznog hotela u kojem ima na raspolaganju sopstveni ulaz u kompleks kao i sopstveno osoblje koje je doveo sa sobom.

U Srbiji će Dep sljedećih mjesec dana snimati film Minimata, a organizatori su se potrudili da mu osiguraju strogo osiguranje i zaštite ga od fanova i paparazza.

"Dep je doputovao u Beograd i smješten je u luksuznom i intimnom penthausu jednog od najglamuroznijih hotela. Organizatori su se zaista namučili da pronađu odgovarajuće mjesto za glumca, s obzirom na to da je on zahtijevao potpunu privatnost. Penthaus u kojem Dep boravi dok je u Beogradu ima poseban privatni ulaz kroz garažu do samog apartmana koji je na dva nivoa, ogroman dnevni boravak s prelijepim pogledom na centar Beograda i čak tri kupatila. Osoblje hotela nema nikakav kontakt s njim, niti će dok on bude boravio u njihovom apartmanu smjeti ući u njega. On je doveo svoje ljude za poslugu i pripremu hrane", rekao je izvor za Blic.

"Uslov za snimanje filma u Srbiji bio je da se detalji o Depovom dolasku i svi podaci o snimanju filma drže u strogoj tajnosti. Džoni je surovi profesionalac i ne voli da ga išta ometa tokom rada. Svi su potpisali ugovor o strogom čuvanju informacija, tako da će holivudska zvijezda u Srbiji biti zaštićena poput visokih funkcionera. To potvrđuje i činjenica da je glumac sletio na beogradski aerodrom u najstrožoj tajnosti, tako da niko nije imao uvid kada tačno dolazi", dodao je izvor, piše Index.hr

Izvor: Agencije

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.