Emina Jahović se pomirila sa turskim biznismenom, morala da pristane na ovaj uslov!
Emina Jahović

Uslovio je

Emina Jahović se pomirila sa turskim biznismenom, morala da pristane na ovaj uslov!

Srpska pop zvijezde Emina Jahović nedavno je obnovila romansu sa turskim bogatašem Sadetinom Saranom.

Pjevačica je nakon pomirenja priznala da je srećnija nego ikad, ali javnosti nije otkrila kako je došlo do pomirenja.

Kako piše “Svet”, Sadetin je pristao da se pomiri sa pjevačicom, pod uslovom da ubuduće prema njemu ima više poštovanja.

441213eminaff

Emina i Sadetin, foto: Instagram

Sadetin se, navodno, naljutio kada je Emina izjavila “da se više nikad neće udati i da novi muškarac može da bude u njenom životu samo da bi ga učinio ljepšim, ali da je neće zanimati kada to prestane”. Tada su, kako se navodi, raskinuli, a onda je odlučio da im da novu šansu.

Sadetin je poručio Emini prilikom pomirenja da mora da ima više poštovanja prema njemu. Tačnije, da on nije klinac i da takve izjave nisu dobre za njegov biznis, te da želi da ubuduće bude predstavljen u javnosti kako treba i da ona bude sigurna da želi da bude sa njim.

Emina je pristala na to, jer je i njoj stalo do Sadetina.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.