Evo gdje se nalazi najbolji hostel u Evropi
Foto: Ilustracija

Idealno mjesto za društvene bekpekere

Evo gdje se nalazi najbolji hostel u Evropi

Hostel u Pragu proglašen je najboljim u Evropi, najboljim malim hostelom u svijetu za solo putnike na ovogodišnjim na čuvenim „hotelskim oskarima.

Hostel „RoadHouse“ u starom gradu opisan je kao idealno mjesto za društvene bekpekere, a dobio je i nagradu kao najbolji za solo putnike što se najbolje vidi u rastu od 42 odsto u rezervacijama solo putnika između 2015. i 2017. godine. 

Hotelski oskari su najprestižnije nagrade u ugostiteljstvu koje organizuje najpoznatiji portal za rezervacije Hostelworld i koji se zasnivaju na podacima više od 1,2 miliona recenzija dostavljenih u prošlog godini i koji ocjenjuju više od 36 hiljada objekata u 170 zemalja.

Nagrade svrstavaju nekretnine u 29 kategorija, a nova kategorija posvećena solo putnicima ima za cilj da prizna hostele koji podstiču ovakvu vrstu putovanja. Rezervacije ovog sajta kada su solo putnice u pitanju bilježi porast od 45 odsto rezervacija u hostelu We Love F u Lisabonu koji je takođe osvojio nagradu. 

Najbolje ocijenjen hostel za muške solo putnike je One Paralelo u Barseloni koji nudi besplatnu večeru i žurke svako veče.

B92

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.