Abazović najavio proteste, Đonaj:DPS uspio da posvađa Albance
Sa skupa Ure

Stranački skup u Tuzima

Abazović najavio proteste, Đonaj:DPS uspio da posvađa Albance

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je sinoć na stranačkom skupu u Tuzima da su posljednji događaji sa kriminalnim aferama prevršili svaku mjeru.

„Đukanović je ponizio državu, svi moramo u akciju protiv diktatora. Ja ne isključujem mogućnost da se vrlo brzo sretnemo na ulici jer ovakve režime je donijela i najvjerovatnije ih može odnijeti ulica“, poručio je Abazović.

Građanski pokret URA sinoć je u Tuzima izabrala svoj Inicijalni odbor u toj najmlađoj crnogorskoj opštini.

Članovi inicijalnog odbora su: Besnik Đonaj, Anton Ljuljđuraj, Eldin Pepić, Driton Đonaj, Sandro Paljušaj, Simon Curanaj, Antoneta Gecaj, Bećir Ramović, Derviš Adžović i Anita Kećaj. 

Za sekretara Inicijalnog odbora URE u Tuzima izabran je Eldin Pepić. On je kazao da sa GP URA počinje nova politička priča u Tuzima i da je DPS novim aferama zakucao svoj sopstveni kovčeg.

Za kordinatora Inicijalnog odbora URE u Tuzima izabran je preduzetnik Besnik Đonaj. On je kazao da mu namjera nije bila da aktivno ulazi u politiku ali da ga je na to natjerala nemogućnost da mirno posmatra kako je kazao „diktaturu koju je uspostavila aktuelna državna vlast i to 30 godina“.

„Ovo je moja građanska obaveza i dužnost, a kao etnički Albanac stidim se od tzv. albanskih predstavnika i lidera u Crnoj Gori koji su produžena ruka ovog kriminalnog režima.DPS je uspio u Malesiji da posvađa Albance, pokušavaju i dosta uspijevaju u tome da poremete vjekovni sklad građana Malesije“, naglasio je Đonaj.

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je da građani Malesije dugih 25 godina traže svoja prava i da je to slučaj svugdje u Crnoj Gori bez obzira na nacionalnu ili vjersku pripadnost.

On je sapštio da smo posljednjih dana svjedoci potpunog kolapsa državnog aparta u Crnoj Gori. 

„Istina je da su izbori u Tuzima uskoro, ali kao lider URE kažem da nije normalno da se legitimišu izbori u kojima koverte sa novcem završavaju u džepove funkcionera i određuju sudbinu građana prektrajanjem njihove izborne volje“, ukazao je Abazović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.