Rastanak od 460 miliona eura: Džorž i Amal Kluni pred razvodom?
Džordž i Amal Kluni

Rastanak od 460 miliona eura: Džorž i Amal Kluni pred razvodom?

Strani mediji raspisali su se o mogućem razvodu slavnog para, glumca Džordža Klunija i advokatice Amal Kluni.

Amal i Džordž su se navodno toliko posvađali, da je advokatica pokupila njihovu djecu, blizance Elu i Aleksandra i otišla u njihovu kuću na Sardniji. 

Britanski „The Mirror“ piše da otkako se ova svađa dogodila, priča se da će se poznati par razvesti. 

Izvor blizak paru kaže da Džordž neprekidno zove Amal preko video poziva kako bi mogao da vidi djecu. Ona mu je čak navodno rekla da ukoliko planira da dođe da ih posjeti na Sardiniji da će morati da spava u gostinjskoj sobi. 

Amal zamjera Kluniju što i dalje flertuje sa ženama kao da je slobodan, te mu je zbog svega toga zaprijetila razvodom. 

Ukoliko je ovo istina njihov razvod bi mogao da teži čak 460 miliona eura.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.