Tužan epilog: Pronađeno tijelo dvogodišnjeg dječaka koji je upao u bunar (VIDEO)

Prije 13 dana upao u usku bušotinu dubine 110 metara

Tužan epilog: Pronađeno tijelo dvogodišnjeg dječaka koji je upao u bunar (VIDEO)

Tužan epilog potrage za nestalim dječakom u Španiji - spasioci su uspjeli da dođu do dvogodišnjeg dječaka Hulena koji je prije 13 dana pao u bunar u gradu Totalanu, ali su ga zatekli mrtvog.

Nije bilo naznaka da je dječak preživio pad u bunar, dok je sa roditeljima šetao kroz privatno imanje u gradu Totalanu, prenosi Rojters riječi lokalnih zvaničnika. 

Tijelo dječaka pronađeno je na dubini od 70 metara, navela je lokalna televizija, pozivajući se na izvore iz regionalne vlade.

Spasioci su danima kopali u nastojanju da dopru do dječaka, iako nije bilo nikakvih znakova života. Pri tome, nisu znali na kojoj bi ga dubini mogli pronaći.

Snimci kamere s lica mjesta, 70 metara pod zemljom, pokazali su vrećicu bombona koju je dječak nosio s sobom.

Stručnjaci su ranije izjavili za španske medije da ne isključuju mogućnost da dječak ipak bude pronađen živ.

 

Maleni Hulen Roselo, pao je 13. januara u usku bušotinu dubine oko 110 metara. Kako bi došli do dječaka,  spasioci su iskopali dva tunela i koristili eksploziv.
 


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.