Piperović:  Mislio sam da treba časno branim svakoga, pa i Kneževića
Zoran Piperović

Laž da je otkazao punomoć prije sedam dana

Piperović: Mislio sam da treba časno branim svakoga, pa i Kneževića

Advokat Zoran Piperović reagovao je nakon što je predsjednik Atlas grupe Duško Knežević, sinoć na televiziji A1, saopštio da mu je otkazao punomoćje još prije sedmicu i da u trenutku kada je gostovao u emisiji "Živa istina" više nije bio njegov branilac.

"Zgranut sam neistinom koju je upravo izgovorio Knežević, kako mi je otkazao punomoćje prije sedam dana. To je gnusna laž. Neka kaže da li je otkazao punomoćje meni prije sedam dana i kojim putem i da li ga je otkazao sudu i tužilaštvu. Ni na jednom od ta tri mjesta prije sedam dana nije otkazao punomoćje. Kopiju sa potpisom za otkaz punomoćja dostavio je danas tužilaštvu i to u poslijepodnevnim satima i o tome me u poslijepodnevnim satima obavijestila tužiteljka Lidija Vukčević", kaže Piperović.

"Pitala me da li znam nešto o tome, rekavši mi da je potpis na otkazu u fotokopiji i da je o tome obavijestio neki kolega Đukanović iz Beograda koji je to uručio. Ja znam ko je nagovorio i zbog čega Kneževića da to uradi, i sad mi je drago što je poslušao taj savjet, a da li će njemu biti lakše i bolje zbog toga uvjeriće se i sam kad počne sudski postupak. Preporučujem mu da pogleda moju emisiju sa gospodinom Darkom Šukovićem, pa ako se poslije nje i zastidi ne mora da me obavještava da li se zastidio ili nije. Ja uvijek priznajem svoju zabludu i mislio sam da kao častan profesionalac i treba da se posvađam sa pola Crne Gore, ali da treba da časno branim svakoga, pa i Kneževića. Ovakvim ponašanjem i izgovorenom neistinom lišio me svake obzirnosti prema njemu", kazao je Piperović.

"Ako mu je ovakva svaka istina svaka mu čast", poručio jr advokat u emisiji "Živa istina", prenosi RTCG.

Knežević je u sinoćnjem razgovoru za televiziju A1 kazao da je prije nedjelju dana (18. januar) otkazao punomoćje Piperoviću, kao i da je njegov novi branilac Zdravko Đukanović.

Specijalno državno tužilaštvo je 21. januara primilo  obavještenje predsjednika Atlas grupe, Duška Kneževića, o otkazu punomoćja advokatu Zoranu Piperoviću, pišu Vijesti koje su objavile i ovjereni dokument koji im je dostavio Knežević.

 Piperović je jutros saopštio da od Duška Kneževića nije dobio dokument o otkazivanju punomoćja, ističući da je u emisiju "Živa istina" došao kao branilac osumnjičenog.

"Ponovo sam jutros zvao specijalnu tužiteljku Lidiju Vukčević i pitao je da li je tačno ovo što su objavili pojedini mediji, da je Knežević otkazao punomćje 21. januara", kazao je Piperović, dodajući da mu je Vukčević odgovorila da jeste tačno, prenosi portal Rtcg.

"Kneževiću sam, nakon što me je tužiteljka obavijestila, poslao poruke u periodu od 18.10 i 18.15 sati i pitao ga da li je to tačno. I sve da je tako, što ja niijesam znao, neka Duško, pošto se poziva na krst, poljubi krst i neka kaže ko mu je rekao 24. januara uveče da ja gostujem u emisiji, a on je na to rekao: Dobro", rekao je  Piperović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.