Džoni Dep stigao u Beograd
Džoni Dep

Džoni Dep stigao u Beograd

Slavni holivudski glumac Džoni Dep stigao je u Beograd, gdje će snimati film „Minimata“ u režiji Endrua Levitasa, potvrđeno je Tanjugu u produkcijskoj kući "Work in Progress".

Ranije je direktor kuće "Work in Progress" Aleksandar Tadić rekao da će snimanje trajati sedam nedjelja.

Od sredine marta Dep se sa svojom ekipom seli na Crnogorsko primorje, tačnije u Tivat, gdje je predviđeno da snimaju nedjelju dana.

„Tek krećemo sa pripremama i pronalaženjem lokacija. Dio seta će morati da se gradi u studiju, jer se radi o specifičnom periodu i radnja se dijelom dešava u Njujorku, a dijelom u Japanu“, rekao je Tadić Tanjugu.

Tadić još ne zna da li će neko od srpskih glumaca biti angažovan, ali ističe da se sve rjeđe dešava da se neki strani film snima u Srbiji, a da se ne angažuju domaći glumci, kao i da što se tiče filma Minimata 80 odsto ekipe biće lokalni kadar.

Dep je prvi put u Beogradu bio 1992. godine, kada je čak i zasvirao sa „Partibrejkersima“ u SKC-u, a zatim je došao 2010. u posetu Emiru Kusturici na Mećavniku.

Izvor: Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.