Đoković o finalu sa Nadalom: Definitivno bih kupio ulaznicu za taj meč
Foto:Twiter

Đoković o finalu sa Nadalom: Definitivno bih kupio ulaznicu za taj meč

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da mu je današnje polufinale protiv Luke Puja vjerovatno najbolji meč koji je odigrao na Australijan openu i dodao da se nada istom ishodu u finalu kao i 2012.

"Ovo je definitivno jedan od najboljih mečeva koje sam odigrao na ovom terenu. Sve je funkcionisalo onako kako sam zamislio prije meča", rekao je Đoković.

Đoković se danas plasirao u svoje sedmo finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u polufinalu pobijedio Francuza Luku Puja sa ubjedljivih 6:0, 6:2, 6:2.

"Prije 12 mjeseci je izgledalo malo vjerovatno da ću biti ovdije gdje sam danas. Ali, govorio sam to i ranije, uvijek sam imao puno vjere u sebe i to samopouzdanje je uvijek prevladavalo", rekao je Đoković.

Prvi teniser svijeta će se za titulu boriti protiv Španca Rafaela Nadala.

Đoković i Nadal su se do sada sastajali 52 puta, a dvije pobjede više upisao je srpski teniser.

Jednu od tih 27 pobjeda, Đoković je ostavio upravo u finalu Australijan opena 2012. godine kada je slavio posle epskog meča u pet setova i skoro šest sati igre.

"Definitivno bih kupio ulaznicu za taj meč... za one koji to još nisu uradili", našalio se Đoković.

"To finale je iskustvo koje doživite jednom u životu. Nadam se da će ishod biti isti za mene", dodao je Đoković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.