4 mladića uhapšena: Taksisti prijetili nožem i oteli novac, pretukli radnika Kosmetiksa i opljačkali market
ilustracija

Podgorica

4 mladića uhapšena: Taksisti prijetili nožem i oteli novac, pretukli radnika Kosmetiksa i opljačkali market

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i krivično djelo razbojnička krađa. Zbog sumnje da su počinila navedena krivična djela uhapšena su tri lica iz Podgorice i jedno iz Berana.

A.L. (19) i I.I. (17), oba iz Podgorce uhapšeni su zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo na štetu D.I vozača jednog taksi udruženja.

"Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na način što su sjeli u taksi vozilo i zatražili da ih vozač poveze do naselja Konik, kada je A.L. koji se nalazio na zadnjem sjedištu, prilikom dolaska na odredište, iz jakne izvadio nož koji je, sumnja se usmjerio prema vratu oštećenog zahtjevajući da mu preda novac. Oštećeni im je predao novac a oni su se dali u bjekstvo.", navodi se u policijskom saopštenju.

Službenici podgoričke policije su uhapsili i Beranca F.B. (24)  koji je nastanjen u Podgorici i S.K. (21) iz Podgorice zbog sumnje da su počinili krivično djelo razbojnička krađa.

"Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na štetu zaposlenog u „Cosmetics marketu“, na način što su ušli u navedeni objekat i otuđili kozmetičke proizvode. Tom prilikom im je prišao oštećeni i pokušao da ih zaustavi u ovoj namjeri kada ga je S.K. fizički napao i zadao mu udarac u predjelu glave, a pri čemu je, kako se sumnja, držao metalni boks na ruci. Nakon toga i F.B. je oštećenom, kako se sumnja, zadao udarac zatvorenom šakom u predjelu glave, nakon čega su se osumnjičena lica dala u bjekstvo", saopšteno je iz UP.

Iz crnogorske policije ističu da službenici Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta CB Podgorica postižu zapažene rezultate u radu.

"Tokom 2018. godine rasvijetlili su 76,7% krivičnih djela iz oblasti suzbijanja imovinskog kriminaliteta, što se smatra veoma dobrim rezultatom", zakljčuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.