Demokrate: Finansijsko nesnalaženje je simptom koji se prvi put javlja kod Đukanovića
DCG

Reagovanje na izjavu Đukanovića o dugu od 17.000 eura

Demokrate: Finansijsko nesnalaženje je simptom koji se prvi put javlja kod Đukanovića

Ima neke više pravde u činjenici da je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, sam shvatio i saopštio da mu je potrebna stručna pomoć, a da se nije radilo o nekom udruženom spinovanju, kako sam kaže, naveli su iz Demokratske Crne Gore.

"Međutim, ima li tog stručnjaka koji bi Đukanoviću mogao da pomogne ako čovjek ne zna da je potrošio 17.000 eura? Finansijsko nesnalaženje je simptom koji se prvi put javlja kod Đukanovića, a već decenijama pratimo njegov slučaj i znamo da je za njega tolika brojka sića, nedjeljni džeparac, takoreći, ali prosto je teško povjerovati da je čovjek stigao do statusa milionera baš u tom periodu, a da ne vodi računa o svakom centu", kazali su iz DCG-a,

Dodajući da se ispoljilo finansijsko nesnalaženje kod Đukanovića i prije neki dan kada se ispostavilo da ne zna koliko mu je donirao Duško Knežević, mada je znao da jeste, otvoreno priznavši da je njegova partija nelegalno finansirana.

"Đukanović nas je navikao da kada je u pitanju novac građana grabi šakom i kapom, ali da mu je svoj džep uvijek najmiliji. Ako to više nije slučaj, onda će biti da je gospodin Knežević u pravu kada kaže da je Milo počeo da se gubi. Međutim, nije se samo Đukanović izgubio, nego je, po svemu sudeći, negdje izgubio i djelić svog bogatstva. Dakle – dupla šteta. Zbog sticanja adekvatne slike o ovim izjavama izgubljenog predsjednika, moramo postaviti pitanje koliko to on ima novca kada ne zna da je potrošio 17.000 eura? Osim toga, njegov minus je pokriven 22. februara 2017, a dva dana nakon toga Ugovor o tome zaveden je u CRPS-u. I on o tome ništa ne zna. Neobaviješten. Kao Koštunica. U saopštenju sam priznaje da je Atlas kartice koristio do 2015. godine i da iz Vijesti saznaje da već skoro četiri godine nije pokrio minus od 16.000 eura? Dakle, ne 16, ne ni 160, već 16.000 eura. Koliko kartica ima Đukanović? I koliko minusa? Uzalud pitamo jer Đukanović sam kaže da za dug nije znao i da ne bi za njega ni saznao da nije bilo Vijesti", naveli su iz Demokratske Crne Gore.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.