Gradnja zgrade u Danilovgradu teče predviđenom dinamikom
Sa sastanka

Bošković sa predstavnicima SZ “Odbrana”

Gradnja zgrade u Danilovgradu teče predviđenom dinamikom

Izgradnja stambene zgrade u Danilovgradu, namijenjena zaposlenima u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore, teče predviđenom dinamikom, konstatovano je na današnjem sastanku ministra odbrane, mr Predraga Boškovića sa predstavnicima Stambene zadruge “Odbrana”, na čelu sa izvršnim direktorom Mladenom Burićem.

Tema sastanka bila je upravo stambena zgrada na Rsojevici, koja će imati 68 stambenih jedinica, i čija gradnja ima veliki značaj za rješavanje dijela stambenih problema zaposlenih u Ministarstvu i Vojsci, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Bošković je naglasio da je rješavanje stambene problematike zaposlenih u Ministarstvu odbrane i u Vojsci prioritet ovog resora u narednom periodu.

On je istakao da se zacrtani rokovi izgradnje zgrade u Danilovgradu moraju poštovati, ali i naglasio potrebu dodatnog informisanja zaposlenih u Ministarstvu i Vojsci o načinima i uslovima kupovine stanova.

Izgradnja zgrade na lokaciji Rsojevica, na ulazu u Danilovgrad i u neposrednoj blizini kasarne „Milovan Šaranović“, počela je početkom decembra 2018. godine, a planirani rok za okončanje gradnje je 18 mjeseci. 

U njoj će biti po sedam jednosobnih i trosobnih, kao i 54 dvosobna stana. Ukupna površina objekta je 10.792 kvadrata, dok je neto stambena površina 5.102 kvadrata. Objekat će imati suteren, prizemlje i četiri etaže, a raspolagaće i sa 75 parking mjesta. 

Članovima zadruge biće omogućeno kreditiranje za kupovinu stanova pod povoljnim kamatnim uslovima. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.