Posljednje poruke prije pada aviona fudbaler Sala uputio porodici:Tata, plašim se(FOTO)
Foto: Tanjug / AP

Potraga i dalje traje

Posljednje poruke prije pada aviona fudbaler Sala uputio porodici:Tata, plašim se(FOTO)

Emilijano Sala (28) je nedavno napravio veliki iskorak u karijeri jer je dres Nanta zamjenio Kardifovim u rekordnom transferu. Na putu ka novom odredištu avion je nestao, potraga za njim i avionom u kome se nalazio se nastavlja, a objelodanjeni su novi, potresni detalji o ovoj tragediji.

Privatni avion, koji se kretao iz Nanta u Kardif, s radara je nestao u ponedjeljak veče. Kontakt s avionom je prekinut oko 25 kilometara od ostrva Guersnej u Engleskom kanalu.

Poslednji u nizu je emotivna poruka ovog napadača porodici i rođacima kada je ustanovio da nešto ne funkcioniše kako treba u avionu. Očigledno u strahu, Argentinac je to podjelio sa najbližima

- Ukrcao sam se i izgleda kao da će se avion raspasti. Na putu sam za Kardif, ovo je ludo i sjutra sve počinje, treniraću sa novim timom - poslao je porodici Sala, a prenosi "Parizijen".rTM1MzcwMTg4MmEuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Roditelji Emilijana Sale, foto: Tanjug/AP

Sledeća audio poruka je još bolnija za njegove bližnje. Shvatio je i Argentinac da nešto mnogo ne valja tokom leta i priznao da se boji za sopstveni život.

- Ljudi, jeste li dobro? Ako vam se ne javim u narednih sat i po, ne znam da li da pošaljete nekoga da me pokupi jer me možda ne nađu. Tata, uplašen sam - bila je poslednja poruka Sale, prenosi Sport Blic.

Policijska uprava i službe za spašavanje su saopštili da su nažalost šanse za pronalazak palog Pajpera na vrijeme veoma male, ali i šanse da su Sala i pilot živi.

Ukoliko se desilo da su pali na neki od grebena u La Manšu, teško da su taj kontakt sa tlom mogli da prežive, a ukoliko je letjelica završila u moru, gotovo da ne postoje izgledi bi za ova dva dana neko izdržao živ u izuzetno hladnoj vodi.

Iz policije u Guernseju saopšteno je da su u potragu uključena i dva aviona, a da je usmjerena na područje na kojem vjeruju da imaju najveću mogućnost pronalaska bilo čega. 

Zvaničnici su naveli da ne očekuju da je neko preživio pad aviona, javlja Anadolija.

Sala je potpisao za Kardif Siti u transferu od 17 miliona eura, rekordnom za klub koji igra u Premijeršipu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.