Demokrate Bar: Ostaćeš najomraženiji predsjednik Opštine jer si Baru iščupao srce
Demokrate Bar

Demokrate Bar: Ostaćeš najomraženiji predsjednik Opštine jer si Baru iščupao srce

Sigurni smo da u političkoj praksi ne postoji zabilježen slučaj, da mladi predsjednik, koga su na izborima birali da brine o interesima opštine i građana, pokaže toliku osionost, dozu nepoštovanja prema sopstvenim građanima kao aktuelni predsjednik opštine, što ga ekspresno stavlja na listu najomraženijih barskih predsjednika ikada, računajući čak i čuvenog kriminalca Žarka Pavićevića, kazali su iz Kluba odbornika Demokrata u SO Bar.

Prema njihovim riječima, dok mu je građane u centru grada "razvlačila „narodna“ policija, aktuelni predsjednik opštine kao pravi „buržuj“  boravio je neslužbeno u drugom gradu, baveći se onim što očigledno najbolje ali i jedino poznaje, praćenjem košarkaške utakmice".

Odmornici Demokrata kako se navodi u saopštenju, zbog novonastale situacije nezapamćene u toj opštini  koju ne pamte ni najstariji građani Bara, napetosti i stresa koji prožima grad, zbog srednjoškolaca, zbog zravog razuma, štete koja je nastala odnosno zbog svih posječenih stabala, jutrošnjeg rušenja amfiteatra, zahtjevaju da se odmah zaustavi gradnja u dvorištu škole ali i da se sazove nova hitna sjednica Skupštine opštine na kojoj će se preispitati donesena odluka na sjednici 15.11.2018. godine, kojom je odbačena građanska inicijativa i započeta po svim osnovama nezakonita gradnja u dvorištu gimanzije i ekonomske škole.

"Riječ je o vanrednom stranju koje ne pamti naša opština.

U suprotnom, u slučaju nastavka gradnje, mi ćemo biti spremni da svojim tijelima, sa građanima Bara, ukoliko to bude njihov izbor, a kojih nije malo, a biće ih još više, spriječimo vršenje ovog gnusnog krivičnog djela kojim se pokušava ukrasti srce našeg grada. 

Pozivamo i lokalnu partiju Biram Bar, da dok upravo traje rušenje amfiteatara pošalju poruku rušiteljima  na način što će odmah napustiti vlast u Baru i stati sa svojim sugrađanima, onamo gdje im je mjesto.

Predsjedniče opštine, ponavljamo i upozoravamo te, ostaćeš upamćen kao najomraženiji predsjednik svoga grada, rušitelj koji je sopstvenom gradu iščupao srce", poručile su Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.