Zimska auto-trka “Mimoza KUP- memorijal Rajko Prlainović” na Vrbanju 23. i 24. februara

Zimska auto-trka “Mimoza KUP- memorijal Rajko Prlainović” na Vrbanju 23. i 24. februara

Auto moto sportski klub „PODI - Herceg Novi”, u okviru 50. jubilarnog praznika mimoze, 23. i 24. februara organizuje zimsku trku “Mimoza KUP- memorijal Rajko Prlainović” na Vrbanju.

Trka se boduje za Winter kup, a ujedno je i prvo takmičenje, te vrste, u okviru Praznika mimoze i Herceg Novog uopšte.

Direktor trke Božidar - Boško Radović je kazao da očekuju oko 40 takmičara i da će i na ovoj stazi mjere sigurnosti biti na visokom nivou, a sve u skladu sa standardima.

“Staza je duga 1.460 metara sa makadam podlogom, a voziće se na potezu od restorana Konak do Avantursitičkog parka Vrbanj. Nadamo se snijegu, kako bi imali potpune zimske uslove na stazi. Takođe, vjerujemo da će trka proći u najboljem redu kako za same učesnike tako i za gledaoce, ali i nas organizatore”, dodao je Radović.

trka

Pored organizatora trke AMSK “Podi” suorganizator je Avanturistički park Vrbanj, a pokrovitelj Opština Herceg Novi.

Režim saobraćaja od mesta Kruševice do Vrbanja, kao i satnica takmičenja biće blagovremeno objavljeni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.