Srbijanac pokušao da pređe granicu sa bunkerom u vozilu i 18 kg skanka
Zaplijenjeni skank

Na prelazu Sukobin – Murićani

Srbijanac pokušao da pređe granicu sa bunkerom u vozilu i 18 kg skanka

Službenici Uprave carina i Uprave policije su jutros, u saradnji sa službenicima granične policije Albanije, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u vozilu otkrili preko 18 kg skanka.

Naime, policijski službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i carinski službenici Carinske ispostave Sukobin su danas, 22.januara oko 9 časova, u saradnji sa službenicima albanske granične policije, na navedenom graničnom prelazu izvršili kontrolu putničkog motornog vozila „Peugeot 307“, registarskih oznaka iz Republike Srbije, kojim je upravljao M.Š. (54) iz Paraćina, državljanin Republike Srbije. 

"Carinski i policijski službenici su u specijalno izrađenom bunkeru u spoljnjem ležištu rezervnog točka i u zadnjoj bankini vozila pronašli 22 PVC pakovanja sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 18,319 kg. 

U skladu sa Protokolom o radu na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, lice, vozilo i skank su preuzeli policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge", navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave policije i Uprave carina.

Policijski službenici ovog Odsjeka lišili su slobode M.Š. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

On će kako se dodaje, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu. Skank će biti upućen Forenzićkom centru radi vještačenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.