Šarliz Teron nova ljubav Bred Pita i dugogodišnja rivalka Anđeline Džoli

Holivudska glumica Šarliz Teron koja je prema pisanju stranih medija navodno uplovila u romansu sa Bredom Pitom je u višegodišnjem sukobu sa Anđelinom Džoli.

O ratovanju za filmske uloge i međusobnoj netrpeljivosti u Radar Online-u su pisali još 2017. godine, kada su tvrdili da je jedini razlog Anđelininog odugovlačenja s potpisivanjem ugovora za rimejk “Frankeštajnovog čudovišta” jeste da razljuti plavokosu ljepoticu Teron.

Universal Pictures je te godine predstavio Dark Universe, svoju verziju filmske crossover porodice kakvu ima Marvel. Počeli su s Tomom Kruzom i ‘Mumijom’, a u planu su tada već imali neke od najpoznatijih horora u istoriji poput ‘The Invisible Mana’ s Džonijem Depom, Dr. Jekylla s Raselom Krouom i ‘Frankeštajnovog čudovišta’ s Havijerom Bardemom.

Džolijeva se tada navodno gurala da dobije ulogu Frankestinove nevjeste, a druga kandidatkinja za tu ulogu bila je Šarliz Teron.

Prema pisanju Radara, bivša žena Breda Pita je tada namjerno sputavala Teronovu. Odbijala je da se posveti projektu, a dok se čekala njena odluka uskratila je svojoj suparnici priliku da prihvati neke druge uloge.

andjelinaibred

"Džolijeva se nije dogovorila s Universalom za snimanje filma o čudovištu, ali ponuda joj je još uvijek na stolu. Mogla bi da zaradi 20 miliona dolara. Čini se da je uživala u sputavanju Teronove koja je jako željela da snima ovaj film, i utisak je da je to jedini razlog zbog kojeg je i ušla u projekat", rekao je izvor Radaru.

Glumice su navodno ratovale i oko uloge u filmu ‘Ubistvu u Orient Expressu’. Džolijeva je tu ulogu odbila, a kad se u igri pojavila Teronova, u njoj se probudio interes za snimanje. Na kraju ulogu nije prihvatila ni jedna, a kasnije ju je prihvatila Mišel Fajfer.

Istorija njihovog sukoba seže još u 2010. godinu i film ‘Turista’ u kojem je Anđelina tumačila ulogu koju je Šarliz odbila.

"Uzajamnu mržnje ove dvije glumice otpočele su davno i jednostavno ne žele da prestanu", rekao je Radaru poznavalac situacije, a čini se kako bitku s filmskog ratišta sele na ljubavno bojno polje.

Story.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.